Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa Omenaniittyyn!

Omenaniitty on vuonna 2011 perustettu keppihevostalli. Nettisivut tehtiin kuitenkin vasta vuonna 2012. Tallissa on yhteensä 13 kepparia ja niitä tulee koko ajan lisää. Talli sijaitsee Tampereella. Saa pyytää ystävyystalliksi viekussa!

Omenaniityn tallin omistaa 11-vuotias tyttö, joka omaa lempinimen Hetta. Itse talli on keltainen, pieni leikkimökki Hetan pihassa. Tallin toiminta on hieman estepainotteista. Pidän tunteja, mutta toistaiseksi vain tutuille.

Ennen, kun tutkit enemmän Omenaniityn sivuja, muistuttaisin, että kaikki kuvat (paitsi yläkuva) ovat itse ottamiani eikä niitä saa kopioida! Toivon todella, että jättäisit kavionjälkesi viekkuun!

 

 

AJANKOHTAISTA:

2.3.2014 Moi kaikki (jos kukaan tätä edes lukee)! Oon päättäny herättää tallin takas henkiin. Mietin jo pitäiskö mun tehdä uudet sivut websiin, mut en taida tehdä. Ei musta koskaan varmaan tuu tosi aktiivista, mut yritän päivittää sivuja useemmin. Oon muuten tehny websiin virtuaalitallin, joka kaipaa kovasti hoitajia. Katso, jos kiinnostaa: Katajalehtoon. Kirjotan lisää päiväkirjaan (jonka taidan muuttaa nyt blogiks :D).

15.8.13 Päätin aloittaa säännöllisen postaamisen siitä, mitä teen keppareideni kanssa. Kirjoitan asioista päiväkirjaan (entinen blogi). 

8.7.13 Vihoinkin KAIKKIEN keppareiden sivut ovat valmiit lukuunottamatta Cillan, Dompan Maggien ja Minin kuvia. Kuvatkin tulevat, kun jaksan ladata ne.

7.7.13 Dominon sivut kuvaa lukuunottamatta valmiit, huomenna teen varmaan Maggien sivut.